Financial Planning

Pensioen, nabestaandenpensioen, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, investeren, allemaal termen waar mensen weinig grip op hebben. In de financiële dienstverlening staat men nog steeds niet op om los te komen van product gerelateerd financieel advies, daarnaast neemt de consument tevens beperkte verantwoordelijk voor zijn eigen financiële situatie.

Ik ben in staat om vanuit een overzichtelijk rapport alle ins en outs weer te geven m.b.t. uw financiële situatie. In dit rapport zijn alle relevante zaken verwerkt dat verder gaat dan u ooit voor ogen heeft gehad met het oog op financieel advies.
Alles start met zicht en grip, vanuit daar geef ik sturing. U maakt vervolgens keuzes gelieerd aan uw wensen en behoeften.

Wie denkt er namelijk niet na over eerder stoppen met werken? Die dikke auto die u ooit nog wilt kopen? Hoe staat mijn gezin ervoor wanneer u kom te overlijden? En hoe fijn is het om gewoon geld uit te kunnen geven zonder schuld gevoel omdat u weet dat u alle zaken op orde heeft.

Hoe fijn is het om voor uzelf te weten dat u alles op orde heeft en blijkt dat niet het geval te zijn, dan bedenken we daar iets voor..

Het komt geregeld voor dat je vanuit financial planning aan het denken wordt gezet en eigenlijk over gaat op coaching. Heeft u wel die baan die u eigenlijk wilt? Is uw leven wel ingericht zodat u echt geluk ervaart? Vanuit mijn opleidingen en ervaring zou ik eventueel door kunnen pakken met u op coach vraagstukken.

Concreet houdt financial planning het volgende in;

  • Een stap verder gaan dan financieel advies.
  • Inzicht krijgen in alle zaken als zijnde het heden t/m pensioen, situatie bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid
  • Antwoorden op vragen m.b.t. uw hypotheek, levensverzekeringen, lijfrenteverzekeringen, pensioen, nabestaandenpensioen, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid enz.
  • Coaching op allerlei zaken welke ter tafel komen aan de hand van dit financiële inzicht.

De standaard kosten bedragen € 750 exclusief BTW, het kan voorkomen dat u minder of meer dient te betalen afhankelijk van uw wensen en doelen.