Schouten Finance & Investments

Vanuit mijzelf als persoon en kijkend naar mijn drijfveren wil ik betekenisvol zijn in mijn omgeving o.b.v. mijn kwaliteiten en talent. Ik heb enorm in mijzelf geïnvesteerd als persoon, doe dat nu nog steeds, om ervoor te zorgen dat ik kan gaan doen wat ik ambieer vanuit mijn kracht, talent en vanuit financiële vrijheid.

Ik geloof dat financiële rust noodzakelijk is voor een persoon om uiteindelijk vrij te kunnen zijn in de keuzes die hij of zij maakt. De vrijheid om te kijken waar diegene echt gelukkig van wordt en de vraag hoe iemand zijn leven wenst in te richten.
Veel mensen hebben belemmerende overtuigingen en blijven zitten op een positie die zij eigenlijk niet ambiëren. Zaken als schijnzekerheid en twijfel zijn daar vaak onderliggende redenen voor.
Ook zorgt financiële onrust in mijn beleving voor stress, het stranden van relaties, jaloezie en nog veel meer.

Vanuit mijn jarenlange ervaring als financieel adviseur & manager ben ik in staat om deze onrust weg te nemen door zaken inzichtelijk te brengen vanuit Financial Planning. Het inzichtelijk hebben van de werkelijke situatie in de gehele breedte, het hier en nu, de toekomst, overlijden, arbeidsongeschiktheid & werkloosheid zorgt voor rust. De strategische keuzes die vervolgens gemaakt worden zorgen voor een beweging in het heden, zodat ik vanuit een coachende rol met de persoon kan gaan kijken naar wat er echt leeft.

Zaken als kantelen van financiële zaken, het regelen van voorzieningen, het investeren in geld en jezelf als persoon zijn allemaal onderdeel van dit traject.

Wat zou je werkelijk willen doen als je zeker weet dat alles onder controle is en je geen zorgen hoeft te maken over je financiële situatie, waarbij u altijd een to-go-guy heeft om te sparren over keuzes die u wenst te maken..